Målare & Snickare från Tyresö i Stockholm

Premium Måleri utför allt inom Måleri. Vi hjälper i huvudsak privatpersoner i Tyresö, Älta och Stockholm med omnejd, med målning till hus, lägenheter, garage, fastigheter m.m med utvändigt, invändig, fönster, vägg och snickerimålning, samt tapetsering och fototapeter. Vi hjälper er även med platsbyggda bokhyllor, trappor, garderober, träfasader, altanbyggen m.m. Hör med oss!

Personligt Engagemang

Företaget ägs och drivs av Tomas Nilsson som grundade Premium Måleri 2010 efter 40 år i måleribranschen. Som litet företag lever vi på nöjda, återkommande kunder och via rekommendation. Premium Måleri har satsat från början på kvalitetshantverk, noggrannhet och god service.

Nöjd Kundgaranti

Vi är medlem i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige, är ansvarsförsäkrade via Solid och är godkända för f-skatt. Våra kunder kan känna sig trygga genom vår Nöjd-Kund-Garanti genom Måleriföretagen, med två års garanti på alla utförda måleriarbeten samt opartisk besiktning.

Brett kontaktnät efter många år i branschen

Med åren har vi etablerat ett brett kontaktnät med alla yrkesgrupper inom snickeri, el, vvs, m.m. Vi jobbar endast med proffsprodukter inom färg för att upprätthålla kvalitet och minimera underhållsbehov från Alcro.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert

Välkomna att kontakta Tomas Nilsson på 073 640 41 09 eller info@premiummaleri.se för frågor och besök för kostnadsfri offert. Goda referenser kan lämnas vid förfrågan.

Läs mer om företaget från en artikel skrivet av Enterprise Magazine, klicka här.

Tomas Nilsson
Målaremästare från Tyresö
Telefon: 073-640 41 09
E-post: info@premiummaleri.se