Målare i Älta, Stockholm

Välkommen! Söker ni en målerifirma runt Älta? Premium Måleri  är en erfarenhet målare från Tyresö som arbetar i Kolarängen, Hedvigslund, Källtorp, Lindalen, Vendelsö, Trångsund, Skogås m.fl. Vi utför allt inom invändigt och utvändigt måleri, snickeri och tapetsering  i södra Stockholm. 

Ring oss idag på 073-640 41 09 eller använd formuläret till höger.

Våra Måleritjänster i Södra Stockholm
 1. Måleri & Renovering
 2. Tapetsering
 3. Måla Fasad
 4. Lägga golv
 5. Bygga altan
 6. Trapphusrenovering & Målning
 7. Fasadrenovering & Byta Träpanel
 8. Renovera Träfönster
 9. Fönstermålning
 10. Rengöra Altan & Stentvätt
Vilka är Premium Måleri?

Målerifirmans ägare Tomas Nilsson grundade Premium Måleri 2010 efter 30 år i måleribranschen. Vi är ett mindre måleriföretag som har nöjda och återkommande kunder och via rekommendation. Våra målare levererar alltid kvalitetshantverk, noggrannhet och god service.[/text_output]

Auktoriserade & 100% Nöjda Kunder

Företaget är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige, är ansvarsförsäkrade via Solid och är godkända för f-skatt. Våra kunder kan känna sig trygga genom vår Nöjd-Kund-Garanti genom Måleriföretagen, med två års garanti på alla utförda måleriarbeten samt opartisk besiktning.

Helhetslösningar & Bra Samarbeten

Vår målerifirma erbjuder totalentreprenad vilket innebär att vi tar ansvar för hela byggprojektets process, från koncept till färdigställande. Det inkluderar att hantera allt från design och planering till inköp, byggnation, och kvalitetskontroll. Vi jobbar endast med proffsprodukter inom färg för att upprätthålla kvalitet och minimera underhållsbehov från bl.a Färgscalan (f.d. Liwa färg), Sigma och Alcro.

Vi erbjuder Kostnadsfri Offert

Ni är varmt välkomna att kontakta Tomas Nilsson direkt på 073-640 41 09  eller info@premiummaleri.se för frågor och besök för kostnadsfri offert. Goda referenser kan lämnas vid förfrågan. 

Läs gärna mer om våra målare från Tyresö här.

Tomas Nilsson
Målaremästare i Älta & Tyresö
Telefon: 073-640 41 09
E-post: info@premiummaleri.se

  Namn *

  Email *

  Telefon *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress

  Läs vår integritetspolicy här